Vayamundo Ostend

Zeedijk 330, 8400 Oostende, Belgium

About Vayamundo Ostend

  Vayamundo aan de Kust

  Wie: Vayamundo is dé perfecte vakantiebestemming voor iedereen, van gezinnen tot koppels en vriendengroepen, die op zoek zijn naar een zorgeloze en ontspannen vakantie aan de Belgische kust. Met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten biedt Vayamundo iets voor iedereen.

  Vayamundo Ostend

  Our Address

  Zeedijk 330, 8400 Oostende, Belgium

  Wat:

  Bij Vayamundo aan de kust geniet je van een uitgebreid aanbod aan recreatieve mogelijkheden. Van comfortabele kamers en appartementen met prachtig zeezicht tot uitgebreide buffetrestaurants en gezellige lougebars. Voor de kinderen zijn er animatieprogramma’s en een groot indoor speeldorp. Ontspan in het zwembad met wellnessfaciliteiten of verken de omgeving met de fiets.

  Waar:

  Vayamundo Oostende bevindt zich op de zeedijk van Oostende, een bruisende stad aan de Belgische kust. De centrale locatie biedt gemakkelijke toegang tot het strand en de zee, evenals nabijgelegen attracties zoals maritieme festivals, kunsttriënnales en culinaire evenementen. Het adres is Vayamundo Oostende, Zeedijk Mariakerke, Oostende.

  Hoe:

  Boek je verblijf eenvoudig via de website van Vayamundo of telefonisch via +32(0)78 156 100. Profiteer van speciale aanbiedingen zoals de Early Bird korting van 10% bij vroegboeking, of geniet van gratis strandcabines bij aankomst op zondag in juni. Reis duurzaam met de trein en maak gebruik van het voordelige treintarief naar Oostende, waarna de kusttram je tot aan de deur van Vayamundo brengt.

  Zet jouw zaak of bedrijf in de kijker bij duizenden kustbezoekers.

  Plaats jouw horeca zaak op onze website en wordt gezien door duizenden mensen. Vergroot je online zichtbaarheid, bouw aan je relatie met potentiële klanten, verkoop meer en ontvang meer reservaties.